Kålpudding

Detta recept har jag fått från Ulrika.

Ca 2,5 kg vitkål strimlas fint och bryns i en väldigt stor smörklick.
Sänk värmen och sätt på lock och småputtra så kålen blir mjuk.
Blanda 1,5 kg fläskfärs med 3 ägg, 1 msk salt, 1 tsk svartpeppar och
3-4 dl vätska (vatten el. mjölk el. grädde)

Smeten ska vara lös. Lägg hälften av kålen i stora långpannan. Smeta ut köttfärsen ovanpå.
På med resten av kålen och in i ugnen på 200 grader ca 1 timme.

Gräddsås till och tomat.

Kommentarer
Postat av: TextilTereze

Oh det både ser och låter supersmaskigt, skall omedelbart testas! Tack för tipset!

2010-03-17 @ 09:00:36
URL: http://trollfagn.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0