I löv You!

Förra sommaren gick jag onlinekursen Art of Wild Abandonment och gillade den jättemycket. Och jag gjorde en hel del projekt som gicks igenom, men inte allt. Man har tillgång till kursen ett år så jag har kollat igenom det mesta nu en gång till innan det är för sent. Och så pysslar jag lite fler projekt från kursen.
 
 
 

Trädgård

Vi flyttade till hus i vårvintras och med det kom förstås en trädgård, med en fiskdamm dessutom. Vi hade inte tänkt göra något alls med trädgården nu första året men så blev det visst inte.
 
En artjournalingsida om vad vi gjort i trädgården hitills.
 
Detaljer
 
Yes, vi har vindruvor. Men jag vet inte vilken sort ännu. De kanske är gröna...
 
 
Näckrosorna i dammen har nyligen slagit ut.

Tavlor till tvättstugan

För något år sedan köpte jag lådor att ha mina stämpeldynor i. Jag ställde lådorna på högkant och tog bort glaslocken. Dessa har jag sparat för jag tänkt göra något med dem. 
 
Glaslocken
 
Med lite papper, färg och dekorationer blev resultatet såhär.
Tavla 1
 
detaljer
 
 
Tavla 2
 
Detaljer
 
 
Dessa ska pryda våran tvättstuga, men jag har inte kommit på hur de ska hängas upp ännu.

Glad sommar

En liten tag på en gå-bort-blomma.
 

Påskpyssel

Pysslade lite grann inför påsk. Jag köpte frigolitägg i naturlig hönsäggstorlek. Täckte dem med bokpapper och sprayade sedan på mist och målade lite med akrylfärg. Dekorerade med fjädrar, blommor, pärlor och band. De fick ligga i en glasskål som ställdes på bordet tillsammans med en kruka påskliljor.
 

Vimplar till Erland

Jag har gjort ett litet vimpelspel till Erlands vagn. Han gillar att ligga och titta på det när det vajar i vinden.
 
Vimplarna matchar i färg till den filten som jag stickade/virkade innan han föddes.

Vimplar till köket

Till köket sydde jag en enkel gardinlängd. Jag valde att bara göra en längd, dels för att inte täcka för det vackra fönstret och dels för att jag inte vill ha en gardin för nära spisen.
För att pimpa till det lite gjorde jag ett vimpelspel. Tygerna kommer från Panduro. Gardintyget är från IKEA.
 
Fotot från i vårvintras. Det är snö utanför fönstret.

Hmmm bloggen...

Sedan sist...
Först så flyttade vi in i ett hus. Faktiskt detta fina från tidigt 1900-tal. Fotot har min make tagit en tidig morgon nu i juni.
 
Det var meningen att vi skulle hinna fixa och dona en del i huset innan "Lillsmurfen" skulle titta ut. Men vår lille Erland bestämde sig för att komma fyra och en halv vecka för tidigt. Han är den mest underbara lilla människa i världshistorien!
Här några dagar gammal på sjukhuset. Vi fick ligga på neonatalavdelningen i två veckor delvis på grund av att han behövde sondmatas, därav slangen i näsan.
 
Och ett foto på honom två månader gammal.
 
Igår tänkte jag kicka igång bloggen igen och skulle ut i trädgården för att fotografera lite. Men kameraväskan halkade ner från min axel och smällde rakt i stentrappan. Det gick inte så bra.

RSS 2.0