Återvunnet halsband

Jag har haft två gröna halsband som jag gillat båda två. Men de var lite för korta för min smak.
Så jag klippte upp dem och gjorde ett långt av pärlorna.

Crazy och psycho


Bränner pengar

Snart fyller jag år och jag har köpt en födelsedagspresent åt mig själv, en Big Shot.
Wohoo! Inhandlades på Pema.


Köpte också två dies (den tredje jag köpte var slut), två embossingfoldrar och ett par distressdynor.
Ticketstripen måste jag ha långa plattor för att kunna använda. Det har jag också köpt, men från ett annat ställe. Den leveransen har jag inte fått än.Sen har jag även handlat ifrån Lindy´s Stamp Gang. Sprayer som är väldigt mycket billigare än Glimmer Mist.
Dessutom var det 20% rabatt den dagen då jag handlade. Men det gick ju på jämt ut eftersom grejerna hamnade i tullen...
Jag köpte tre 5-pack med Starbust Sprays. Sprayfärger med färg och glimmer.

En 5-pack med Moon Shadow Mist. Sprayfärger som beskrivs som vintage-aktiga. Mer metallfärgade, skulle jag säga. Och två Glitz Spritz. Sprayer bara med bara glimmer och ingen färg.
Köpte dessutom jag ett guldglittrig emossingpulver och nåt som kallas Fusible Webbings.
Återkommer om den senare produkten när jag testat den.

Vackra

En LO gjord till en avslutad skisstävling.

Semester

September månads skissutmaning på Svensk Scrapbooking.


Silverembossat stämpeln från Oxford Impressions.

Vår i Barcelona och bakom knuten

Jag har fått ärva en massa pysselgrejer från min sambos mormor. Men jag använder dem inte riktigt som det är tänkt. En härva med brodergarn i fina färger slängs direkt på en LO tex.


Detalj på garnet och en egengjord kaffefilterblomma med köpeblomma i mitten. 
Mina tänder får ni på köpet.Och en enkelt LO till.


Detalj på lilla journalingrutan som jag målade med vit akrylfärg.


Minialbum

Om det inte hade varit 70% rabatt på detta lilla akrylalbum skulle jag aldrig ha köpt det. Frågan är om jag någonsin har gjort ett minialbum över huvud taget.
En av utmaningarna hos Svensk Scrapbooking denna månad är att göra just ett minialbum. Så jag tog mig i kragen och pysslade till detta.
Albumet får nog hänga på min handväska.

Altrade burkar

Burkarna är gamla bodybutter-burkar från Body Shop. Den ena var dekorerad redan innan och jag har alla mina metalldekorationer i den. Men jag behövde mer förvaring för sånt och hittade då en likadan orange burk i mina gömmor.
Så båda burkarna fick nu samma utseende. Har testat att måla med akrylfärg på plasten. Över har jag ett lager gel medium. Det verkar hålla ett tag i alla fall. Att vitt måla på mönsterpapper är något jag brukar göra för att dämpa färgerna lite grann. Och så blev det spets runt om.3 olika småkort

En av september månads utmaningar på Svensk Scrapbooking är att göra småkort. Jag tog samma kortbas till mina tre kort men gjorde dem olika. Korten blev 6,5 x 9,5 cm.Detaljbild på de twinklingsmålade rosorna.

Småfix i pysselrummet del 5

Blomsterbänken som i gammalt utförande kan beskådas här... ser nu lite frächare ut. Det fick bli blommor på den. Undertill har jag pysseltidningar och plats för kameraväskan.

Hade förut en mycket större hög med pysseltidningar. Men jag har rensat ut en massa gamla Creating Keepsakes. Jag köpte dem begagnade för några år sedan och allt såg VÄLDIGT omodernt ut nu. Men med ett undantag. De artiklar som var skrivna av Ali Edwards kändes helt tidlösa. Så de rev jag ut.

Kors i taket!

Jag har pärlpysslat. Det har jag inte gjort sen... jag minns inte när det var.
Det har inte blivit så avancerade saker. Utan jag har mest klippt sönder smycken som jag inte använder och återanvänt grejer som jag gillar.

Det här är det enda helt nya som jag gjort. En kedja med ett hänge.


De här två hängena har tidigare suttit på korta halsband, något som jag inte alls använder.
Så jag köpte kedjor och lät de bli till långa halsband istället.
 

Det här hänget gjorde jag i somras när vi hade träff med Scrapbooking Karlstad. Men först nu har jag köpt en passande kedja så att det går att använda. Framsida med mönsterpapper, stämplat och en rubon. Baksida med mönsterpapper och transparency.
 


RSS 2.0