Värmlands Scrap- och Stämpelsällskap

Du har väl inte missat att det finns en förening i Värmland som har pysselträffar varje vecka. Vi träffas i Hyresgästföreningens lokal på Orrholmen i Karlstad 18-22 varje onsdag.
En gång i månaden kommer vi att ha utmaningskväll och i april anordnar i en Må Bra Helg.

Kolla in i våran blogg för information och bilder från våra träffar.
varmlandsscrapostampel.blogg.se

Årsmötet har fastställt medlemsavgiften för år 2008.
Ett helårsmedlemskap kostar 200 kr och medlemskapet gäller från årsmöte till årsmöte. Om man blir medlem efter sommaruppehållet, dvs. efter den 1 juli betalar man 100 kr och medlemskapet sträcker sig fram till kommande årsmöte. Medlemmar som är under 16 år betalar halv avgift.

Det är alla vi medlemmar som är stommen i föreningen och vi hoppas att många av er vill fortsätta vara medlemmar även under 2008. Vi lovar många träffar med skratt och mycket pyssel och vi lovar många fina unika erbjudanden från kommande månadsföretagare.
 
Det finns olika sätt att bli medlem på:

-Maila oss dina personuppgifter på [i]varmlandsscrapostampel[snabela]gmail.com[/i] så får du ett bankgironummer att betala in på.
Om du kan komma på en av träffarna för att få medlemskortet så är det jättebra, annars skickar vi det till dig per post.

-Ett annat alternativ att bli medlem på är att du kommer till en av träffarna på Orrholmen i Karlstad, ta med pengar och bli medlem på plats. Maila oss gärna i förväg och meddela att du vill lösa medlemsavgiften, så kan vi förbereda oss och du kan få ditt medlemskort på direkten.

/Styrelsen
Anna Jansson, Veronika Peterson, Elin Eldh, Therese Welin och Andrea Götzenberger


Kommentarer
Postat av: Olaielsa

Hi, I just wanted to say that I really like your site!

2008-12-17 @ 10:22:25
URL: http://olaielsa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0