Tvårätters

Först blev det lite blandade delikatesser.
Prosciutto, fänkålssalami, cheddar, brie, fetaostcreme, oliver.


Och sedan lite uppstekt älgkött, kantareller och lök.


Och rödvin till. :D

Kommentarer
Postat av: Mare Nostrum

Det känns alltid lika lyxigt med en minibuffé av godsaker, som du gjort med förrätten. Och vilka bilder sedan, underbart! /Nathalie Nylén

2009-11-23 @ 15:00:26
URL: http://www.dinefood.blogspot.com
Postat av: Annifey

Du ser verkligen ut att ha fått grepp om hur man lagar läcker LCHF-mat. jag blir riktigt hungrig när jag scrollar mig fram mellan bilderna.



Fantasin tryter ofta här och nu känner jag för första gången att jag behöver en kokbok...

2009-11-23 @ 20:21:53
URL: http://www.annifey.se
Postat av: Cicci

Jag vill också frossa i goda ostar och gräddsåser... men med en sambo som inte får äta mjölkprodukter hamnar de inte i mitt kylskåp längre :(

2009-11-30 @ 16:52:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0