Tvårätters
Först blev det lite blandade delikatesser.
Prosciutto, fänkålssalami, cheddar, brie, fetaostcreme, oliver.
Och sedan lite uppstekt älgkött, kantareller och lök.
Och rödvin till. :D
Prosciutto, fänkålssalami, cheddar, brie, fetaostcreme, oliver.
Och sedan lite uppstekt älgkött, kantareller och lök.
Och rödvin till. :D
Kommentarer
Postat av: Mare Nostrum
Det känns alltid lika lyxigt med en minibuffé av godsaker, som du gjort med förrätten. Och vilka bilder sedan, underbart! /Nathalie Nylén
Postat av: Annifey
Du ser verkligen ut att ha fått grepp om hur man lagar läcker LCHF-mat. jag blir riktigt hungrig när jag scrollar mig fram mellan bilderna.
Fantasin tryter ofta här och nu känner jag för första gången att jag behöver en kokbok...
Postat av: Cicci
Jag vill också frossa i goda ostar och gräddsåser... men med en sambo som inte får äta mjölkprodukter hamnar de inte i mitt kylskåp längre :(
Trackback