Vildsvinsgryta

Vildsvinsgryta och morotssallad.


Vildsvinsgryta
Stekte lök, strimlade bambuskott och champinjoner i en stor klick smör.
Sedan stekte jag vildsvinsskavet i smör. Droppade i lite hasselnötbalsamcreme och soja.
Hällde på grädde och kalvfond. Kryddade med torkad rosmarin, timjan och svartpeppar.
Hade i ytterligaren en klick smör och en klick philadelphiaost som reder såsen.
Några frysta lingon i också.

Morot och strimlade sockerärtor. Olivolja och örtsalt.

Kommentarer
Postat av: Malin

Å så god serraoskinkan med röran i såg ut. Va enkelt det verkar. Det måste jag bara prova. Tack tack =)

2010-02-28 @ 18:13:07
URL: http://rullegulle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0