Kalkonmiddag

Söndagsmiddagen bestod idag av kalkon.

Här förbereds pippifågeln. Vi fyllde den med lök, vitlök, citron, apelsin, timjan, persilja och smör.
Extra smör med kryddor trycktes även in under skinnet.


Gräddsås på skyn blev smaskig. Och till detta en sallad med broccoli, tomat, spenat och rödlök.
Våra gäster verkar nöjda.


Hallon, blåbär, vispad grädde och 86%-choklad till dessert.


Kommentarer
Postat av: Millan

Vilken middag! Ser hur gott ut som helst!

2010-01-11 @ 08:58:15
URL: http://www.millan.dk
Postat av: Peppar

Fin receptsektion du har - snygga bilder och väldigt inspirerande!

2010-01-14 @ 23:58:16
URL: http://pepperblackberry.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0