Hur steker man fisk?

Jag steker sällan fisk utan gör oftast fisk i ugnen. Nu testade jag att panera rödspättafiléer i mandelmjöl och stekte dem sedan. Det funkade inte bra. Filéerna föll isär till något slags fiskmos, de var omöjliga att vända. Paneringen satt inte kvar heller. Men jag tänker nog testa mandelmjölspanering igen, men då med ägg också.
Ägget borde ju göra det hela lite hårdare och lättare att steka...

Gott blev det i alla fall. Stekte bacon till med hackad lök och fänkål. Och broccolimos.

Kommentarer
Postat av: Brötis

Fett med fett och inte pilla på den för tidigt! Då brukar den hålla ihop.

2011-09-01 @ 19:16:33
URL: http://www.brotisen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0