Bröllop del 3
En gästbok i bröllopets färger.
Till bröllopsmiddagen blev det svenskt smörgårbord. Och då ska man förstås ha snaps.
Vi bjöd på en egenkryddad.
Här är receptet
Ingredienser
1 citron, skalet
2 kvistar färsk rosmarin
6 lätt krossade svartpepparkorn
70 cl brännvin
1-2 tsk socker
Gör så här
Tvätta och borsta citronen väl och skala av det yttersta tunna skalet.
Lägg citronskal, rosmarin, socker och peppar i en glasburk med lock och fyll på med brännvin.
Sätt på locket och låt stå i rumstemp 24 timmar.
Sila snapsen på flaska och servera kall.
Till bröllopsmiddagen blev det svenskt smörgårbord. Och då ska man förstås ha snaps.
Vi bjöd på en egenkryddad.
Här är receptet
Ingredienser
1 citron, skalet
2 kvistar färsk rosmarin
6 lätt krossade svartpepparkorn
70 cl brännvin
1-2 tsk socker
Gör så här
Tvätta och borsta citronen väl och skala av det yttersta tunna skalet.
Lägg citronskal, rosmarin, socker och peppar i en glasburk med lock och fyll på med brännvin.
Sätt på locket och låt stå i rumstemp 24 timmar.
Sila snapsen på flaska och servera kall.
Kommentarer
Trackback